Faste aktiviteter

Advokatvakt

Trenger du bistand fra en advokat? På utvalgte onsdager kan du få en halv times gratis konsultasjon hos en advokat. Advokaten kan treffes mellom kl. 17.00 – 19.00. Det er påmelding til biblioteket, senest kl. 12.00 samme dag. Følg med i vår kalender eller på hjemmesiden/Facebook – der legges det ut informasjon om når advokatvakten holdes.

Bokkafé

Avlyst inntil videre grunnet Covid-19

Førte onsdag i måneden har vi bokkafé kl. 13.00. Her kan du nyte en god bok, en kopp kaffe og noe godt å bite i. Bøkene blir presentert av en av våre bibliotekarer. Av og til inviterer vi en forfatter til å prate om en eller flere av våre bøker. Følg med i vår kalender eller på hjemmesiden/Facebook – der legges det ut informasjon om kaféene våre.

Lesesirkel

Det holdes en lesesirkel i regi av Frogn bibliotek. Her møtes vi og samtaler rundt en bok. Sirkelen holdes første onsdag i måneden. Det er begrenset antall plasser i lesesirkelen, så må du melde deg på sirkelen. Påmelding til biblioteket.

Eventyrstund

Avlyst inntil videre grunnet Covid-19

Vi har eventyrstund kl. 10.30 enkelte fredager. Eventyrstunden er åpen for alle, men vi ber barnehager om å melde seg på. Eventyrstunder kan også holdes på etterspørsel.

Slektsforum

Frogn historielag inviterer til slektsforum på biblioteket utvalgte onsdager kl. 17.00 – 19.00. På noen av møtene er «Slekt og data Oslo/Akershus» til stede. Ingen påmelding, alle er velkomne.

Språkkafe

Avlyst inntil videre grunnet Covid-19

Velkommen til vår språkkafé hver onsdag kl. 19.00. Her møtes innvandrere fra mange land og nordmenn for å snakke sammen. Vi serverer kaffe, te og kjeks.

Tannlegevakt

Den 4. januar starter biblioteket opp med et nytt tilbud, tannlegevakten hvor du kan få en samtale med en tannlege som gir råd og veiledning om tenner, tannbehandling og tannhelse. På tannlegevakten får du en halv times konsultasjon med en tannlege. Tannlegevakten holdes på biblioteket første onsdag i måneden og en må forhåndsbestille tid. Tilbudet er gratis. Tannlege kan treffes mellom kl. 17.00 – 19.00. Det er påmelding til biblioteket. Følg med i vår kalender eller på hjemmesiden/Facebook – der legges det ut informasjon om når tannlegevakten holdes.

Ta kontakt med biblioteket for å bestille en halvtime. Tannlegen vil være i biblioteket mellom 17-19 den første onsdag i hver måned og en må forhåndsbestille tid. Tilbudet er gratis.

Åpen barnehage

Avlyst inntil videre grunnet Covid-19

Hver tirsdag kl. 09.30 – 12.00 har vi åpen barnehage på biblioteket. Tilbudet er rettet mot deg som er hjemme med barn under 3 år. Her kan barna leke sammen, mens de voksne kan prate litt. Det blir en liten sangstund før en spisepause. Ta med en kaffekopp og mat og drikke til deg selv og barna. Kafffe/te serveres. En pedagogisk leder er ansvarlig for #Åpen barnehage».

Translate »