Nå kan du lese aviser og tidsskrifter fra hele verden!

 

 

Over 6000 aviser og magasiner er digitalt tilgjengelige via PressReader. Du kan lese avisene og magasinene på nettbrett, smarttelefon eller pc. Du får tilgang til over 6000 aviser og tidsskrifter på over 70 forskjellige språk.

Tilgang via nettbrett, smarttelefon eller PC

Avisene og tidsskriftene kan leses på bibliotekets PC’er, eller lastes ned til eget nettbrett/smarttelefon og tas med hjem. Alt kan leses på nettbrett eller mobiltelefon via PressReader-appen som er gratis fra App store eller Google play. På PC får du samme tilgang ved å besøke pressreader.com.

 7 dagers ekstern tilgang

Publikum som besøker Frogn bibliotek eller andre bibliotek som er tilknyttet Pressreader, får automatisk 7 dagers ekstern tilgang. Det vil si at man kan sitte hjemme og bruke tjenesten som om man var på biblioteket. Dette er spesielt praktisk i de dager bibliotekene er stengt. Etter 7 dager er det ikke lenger mulig å laste ned nye publikasjoner. Da kan en oppsøke oss for å få utvidet tidsbruken eller et annet bibliotek med HotSpot-tilgang. Bibliotekene i fylkene rundt Oslofjorden har også PressReader så hvis en for eksempel er i Oslo kan en gå innom Deichmanske bibliotek for å utvide tidsbruken. Det er 3 måneders arkiv på alt av aviser og tidsskrifter som er lastet ned.

Det er 30 millioner brukere over hele verden som kan oppsøke nærmeste HotSpot for å få påfyll av tid.

Vi har Pressreader! Dette er en tjeneste som gir deg ubegrenset adgang til komplette, digitale utgaver av aviser og tidsskrifter fra over 100 land og på mer enn 60 språk.

Tilgang får du via din egen PC, nettbrett eller mobil når du er på biblioteket.
Du trenger bare logge deg på pressreader.com eller laste ned appen – så er du i gang. Da har du tilgang i 7 døgn uansett hvor du er, før du må innom biblioteket igjen.

 

Translate »