På vår Bokkafé formidler våre ansatte en bok eller et forfatterskap. En fin inspirasjon for deg som liker å lese!

Under finner du bøkene vi har anbefalt på våre kafeér. Hvis du klikker på bokens tittel/forfatter kommer du rett inn i vår bokbase hvor du kan se om boka er inne og evt. reservere boka.

Noen av bøkene tilbyr vi også som e-bok, de kan du lese med appen Bookbites.

Bokkafé 5. februar 2020

Vladimir Sorokin: Snøstormen i dag. 

I Snøstormen følger vi legen Platon Iljitsj Garin, som er på vei til en avsidesliggende landsby med en viktig vaksine. Han får skyss av den noe enfoldige kjørekaren Harken, men blir bremset av en fryktelig snøstorm. Skjønt Garin skal snart få annet enn været å bekymre seg for: Underveis blir han distrahert av en lubben møllerkone, seks etasjer høye kjemper og små glasspyramider med fascinerende innhold … Og hva slags pest er det egentlig som venter ham bortenfor snøvirvlene? Vladimir Sorokins nye roman er dels eventyrfortelling, dels pastisj, dels satire over autoritære trekk ved dagen s Russland. Hans særegne «retrofuturisme» – blandingen av arkaiske former og rene science fiction-elementer – har aldri vært strammere tilskrudd. Snøstormen er et nytt mesterverk fra Russlands mest omdiskuterte forfatter.Ble ganske morsomt virket det som… (Forlagsomtale)

Bokkafé 8. januar 2020

Lily Bandehy: Smaen av kirsebær

Lily kom til Norge fra Iran for nesten tretti år siden, og arbeider nå som psykiatrisk sykepleier på en avrusningsklinikk i Oslo. Der treffer hun Veslemøy som har vokst opp med en voldelig far, og som nå er rusmisbruker og prostituert. På klinikken oppstår det et uventet vennskap mellom de to kvinnene, som til tross for ulike livshistorier forenes i en felles følelse av utenforskap. «Smaken av kirsebær» er en roman om lengsel og sorg, og om hva det vil si å stå på utkanten av det norske samfunnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Hennes to andre bøker ble også omtalt:

En slette av valmuer

I denne romanen presenteres vi for de to persiske kvinnene Jasi og Henna. Deres historier utspiller seg med mange års mellomrom. Mot sin vilje blir nomadekvinnen Jasi giftet bort til den mye eldre Kamarankhan, den mektige herren som bodde i De førti søyler i Shiraz, men som finner sin egen vei i livet og inn i døden. Henna har flyktet med sine barn fra Iran til et nordisk land. Livet hennes har vært stridbart, og av og til dukker Jasis skjebne opp i tankene hennes, som trøst og fristelse. Dette er forfatterens skjønnlitterære debut.

 

Smaksrike minner fra Persia

Denne boken inneholder oppskrifter på eksotiske og smakfulle retter fra Persia. Her finner du også informasjon om vanlige råvarer, vinen, krydderet og urtene som brukes i det persiske kjøkkenet. I tillegg gir boken innsikt i landets historie og kultur, for eksempel råvarenes symbolikk og hvilke retter som tilhører ulike sesonger og høytider.

Bokkafé 5. desember 2018

Blanca Busquets: Blanca: Stillhetens hus  

En klassisk konsert skal snart begynne på en scene i Berlin. Luften er fylt av forventning, og særlig én kvinnes tilstedeværelse gjør deler av orkesterets besetning nervøse. Hvem er hun, og hvilken forbindelse har hun til orkesteret? «Stillhetens hus» handler om det å være utenfor og om ulike former for kjærlighet. Den rommer mye: Fortellingen om en fiolin som har gått fra den ene personen til den andre, en krig som splitter familier, en dirigent som må leve i eksil og en helt spesiell form for hevn.

 

 

Bugges, Mikkel B.:  Du er ny

Hun har nettopp møtt ham, og de kjenner hverandre knapt da graviditeten er et faktum. Nå skal hun knytte seg ikke bare til en ny kjæreste, men også til barnet som snart blir født. At dette skal gå av seg selv, er ingen selvfølge. Dette er en roman der fortellerens underliggende følelse av uro vibrerer som en spent streng gjennom dagene hun deler med den nyfødte, og med mannen. Det er en fortelling om dissonansen mellom kroppen og sinnet, avstanden og tilstedeværelsen, andres blikk og sitt eget. Mikkel Bugge, fra tidligere kjent som prisbelønnet novelleforfatter, tar forfatterskapet i en ny retning med dette kammerspillet av en roman.

 

 

Ørstavik, Hanne:  Kjærlighet

Kjærlighet forteller om Vibeke og Jon som er mor og sønn, nyinnflyttet på et lite sted nord i landet. Det er dagen før Jons bursdag og et tivoli er kommet til bygda, Jon går ut for å selge lodd til idrettslaget, og Vibeke skal på biblioteket. Derfra følger vi de to på hver sin ferd gjennom en kald vinterkveld og – natt, alt mens en stigende uro gjør seg gjeldende. Kjærlighet viser hvordan vi gjennom språket bygger opp vår egen virkelighet, og hvordan mor og sønn slik kan leve i hver sin verden. Her finnes denne avstanden ikke bare mellom menneskene, men også i den enkelte, som deres avstand til seg selv. Romanen viser hvordan dette kan få fatale konsekvenser.

Kaldhol, Marit O.:  Mjølketannmuseet

Boka er ei samling forteljingar som nærast liknar fabelen i si form. Historiene krinsar omkring relasjonar, ofte dei som gjeld foreldre og barn, men òg dei mellom naboar, ektefellar og sysken. Særskild for denne samlinga av tekstar, er korleis forfattaren har komprimert dei ulike historiene om årelange relasjonar inn i ei knapp, avgrensa og ofte symbolsk form, til dømes i ei av forteljingane om ei mor med sju vaksne barn og ei eske full av mjølketennene deira. Inneheld 27 forteljingar.

Bokkafé 7. november 2018

Starnone, Dominic: Bånd. Bazar. 2018. – 170 s. 

Ekteskapet til Vanda og Aldo har vært gjenstand for krangler, slitasje og rutinens nedbrytende kraft. Men det har overlevd likevel. Eller har det egentlig det? Hvis man ser nærmere etter er sprekkene og manglene åpenbare. Forholdet mellom dem er skjørt. Kanskje har det allerede gått i knas, uten at noen av dem vil innrømme det. «Bånd» er er psykologisk portrett av en dysfunksjonell familie. Familiebånd er kompliserte, og en meget elegant beskrivelse av spenninger i en vanlig familie finnes i «Bånd» av Domenico Starnone. Skjønt vanlig familie? Er den den? Jo, i utgangspunktet. Med far Aldo, mor Vanda og de to barna Sandro og Anna, farens elskerinne Lidia og katten Labes, spiller den anerkjente italienske forfatteren Domenico Starnone ut et bredt lerret over flere tiår. Ekteparet hadde et brudd på 1970-tallet, men fant sammen igjen, til tross for utroskap, løgn, svik, krangler og uvennskap mellom barna. Hva var det som skjedde, hvordan så partene i familien på det som utspant seg da faren fant en yngre kvinne. Han trodde han bare skulle leve ut en kort forelskelse og komme tilbake til familien. Men år gikk, og moren tvang ham til å si fra seg rettigheter til barna. Etter noen år oppsøkte han barna, og foreldrene fant sammen igjen.

Men hva slags grunn har de alle egentlig levd sitt på liv på?

«Bånd» er er psykologisk portrett av en dysfunksjonell familie. Det som gjør fortellingen ekstra pikant er spekulasjonene om forfatteren Domenico Starnone nettopp er gift med hun som skriver under forfatternavnet Elena Ferrante, Anita Raja. Hun er oversetter, og de to er et par med tydelig posisjon i det italienske litterære landskapet. Ferrantes norske oversetter sa også tidlig til VG at mye kunne tyde på at Raja er Ferrante – eller kanskje er de begge Frerrante sammen? Sitter de to kan hende og skriver mot hverandre og avslører det, om et tiår? Hvem vet.


Leylek, Sercan: Mannen og muren, Sirkel, 2017. – 176 s.

En norsk jødisk jente har vært fanget i en murvegg på Solli Plass siden 1942, etter at hun løp fra tyske soldater under en razzia mot Universitetsbiblioteket. I 2017 blir den unge innvandreren Yakamoz den første som får høre Anna Sophies stemme.

Mannen og muren er en spennende fusjon mellom historisk roman, fantasi og magisk realisme. Dette er en fortelling hvor du opplever en fengende verden av fantasy, historie og spenning, virkelighet og oppspinn. Korte kapitler og gode dialoger gjør at boken er lettlest. Overraskende vendinger holder på spenningen og utfordrer den vante logikken. En fin bok for deg som liker romaner med et snev av både virkelighet og fantasy.

Tyrkiske Sercan Leylek har bodd i Norge siden 2009. I Tyrkia er han mest kjent for sine science fiction-romaner. Mannen og muren er en spennende fusjon mellom historisk roman, fantasi og magisk realisme. «Mannen og muren» er den første boken hans som er oversatt til norsk.

Bokkafé 5. september 2018

Lee, Min Jin: Pachinko,  Aschehoug, 2018. – 573 s.

Vi følger en koreansk familie gjennom fire generasjoner, fra 1911 til 1989. Handlingen begynner i en liten fiskerlandsby i Korea. Korea er okkupert av Japan og styres med jernhånd. De fleste koreanere lever under svært trange kår. Fortellingen starter med Sunja en 16 åring jente som blir forført av Hansu, en koreaner på 35 år. Han er en elegant type som snakker flytende japansk og er endel av det japanske miljøet. Forholdet fører til at Sunja blir gravid. Så viser det seg at Hansu ikke er det Sunja har trodd. Han er gift og har tre barn i Japan. Sunja redder seg fra skammen med å gifte seg med Isak som ønsker å gifte seg med henne og tar ansvaret for henne og barnet. Moren til Sunja driver et pensjonat og Isak er gjest der. Paret reiser til Japan til Isaks bror. Vi er nå kommet frem til 1933. Livet I Japan er hardt, ikke minst på grunn av rasismen som koreanerne blir utsatt for.

Boken kan anbefales til de som liker å lese gode romaner med handling fra andre kontinenter. Boken kan sammenlignes med “Ville svaner” av Young Chang og “Balansekunst” av Rohinton Mistry.

Bokkafé 6. juni 2018

Niels Fredrik Dahl (1957-) «Mor om natten»

Oktober forlag, 225 s. 2017.

Det er en sterkt personlig roman. Mor om natten er et kvinneportrett og et selvportrett: en dypt personlig roman om to som lever et liv sammen uten å kjenne hverandre. Niels Fredrik Dahl skriver om depresjon, arv og ensomhet i denne lysende skildringen av barndom, familie og avhengighet. Men Mor om natten er også historien om kjærlighet som går i stykker og som heles.

Vi har også boken som e-bok og som lydbok.

Kamel Daoud (1970-) «Meursault-saken»

Bokvennen, 148 s., 2016

Han har fått pris som både uredd journalist (i franskspråklig avis) som tar opp ulike sider ved sitt fedreland Algerie og den høythengende Goncourt-prisen for sin debutroman. På fransk er tittelen «Meursault, contre-enquête»; han gjør en slags ny-undersøkelse av Albert Camus’ berømte roman «Den fremmede» (fra 1942) i det han lar bokas hovedperson og forteller være Haroun, lillebroren til araberen som ble skutt av Meursault. Den gang var han bare 7 år og preges av dette gjennom oppveksten alene med moren. Først 20 år senere får han – og moren sin hevn ved at Haroun dreper en franskmann. Dette året er 1962 og det er ikke tilfeldig at det faller sammen med Algeries frigjøring fra Frankrike. Det er et interessant litterært grep Daoud gjør med en roman som lekent både språklig og innholdsmessig spiller mot en meget kjent og berømt roman skrevet for over 70 år siden. Han bytter på hovedpersonene samtidig som han gir et bilde av Algerie i dag. – Man skal ikke forveksle hovedperson/fortelleren med forfatter – Mersault er ikke Camus og Haroun er ikke Daoub, men man kan ikke la være å spørre om den gamle fortelleren er en fremmed i sitt land, i dag.

Boken finnes også som e-bok og kan leses på eBokbib.

Bokkafé 2. mai 2018

Burnet, Graeme Macrae: Med blodig forsett

Press 2018, – 301 s.

Om Roderick Macrae en 17 åring som innrømmer at han har drept 3 personer. Det gjør det ikke enkelt for forsvareren som prøver å forhindre en dødsdom. Det gjør han ved å prøve å få Roderick erklært som sinnssyk. Det er den eneste muligheten som gjenstår for å unngå dødsdom. Historien rulles opp bakover og fortellingen kommer frem gjennom intervjuer med folk som kjente den skyldige. Dermed kommer det fram en historie fra de som liker han og de som misliker ham.

Forfatteren får frem en god bekrivelse av leilendingenes kår i Skottland og de store klasseskillene som råder. Det er virkelig som den lille mann må stå med lua i hånden og bukke å skrape for å oppnå noe.

Boken gir seg ut for å bygge på en sann historie og viser til dokumenter. Dette er fiktivt, men godt oppbygget.

Boken anbefales for de som syns det kan være spennende med en historisk roman samtidig som det er et lite rettsdrama.

Boken finnes også som e-bok og kan leses på eBokbib.

Bokkafe 7. mars 2018

Hviskingenes bok: Varujan Vosganian

I Romania på 1960-tallet ble det hvisket mye om ting det egentlig ikke var lov å snakke om. Men for armenerne i Romania var det ikke bare forbudte ting det ble hvisket om. Noen av dem hadde slekt som hadde bodd i landet i flere hundre år, mens andre hadde kommet etter 1915. Men de hadde alle noe til felles: nære venner eller familie som ble drept under det tyrkiske folkemordet på armenerne i 1915. Dette er deres bok.

Trikset: Emanuel Bergman

En jødisk gutt vokser opp i Praha på starten av 1900-tallet. I tenårene slutter han seg til et omreisende sirkus, blir tryllekunstner og opplever ære og anerkjennelse som Den store Zabbatini rett før krigen bryter ut i Europa. Men når det oppdages at Zabbatini er jøde sendes han til en konsentrasjonsleir – og hans eneste håp om å overleve er den velbrukte kofferten med tryllesaker. Mange år senere møter vi Max, som bor i Los Angeles. Foreldrene hans skal skilles, til tross for Max’ intense ønske om at de skal holde sammen. Så kommer den unge gutten over et opptak med Den store Zabbatini, der han omtaler et triks som garanterer evig kjærlighet. Max oppsøker den gamle mannen og ber ham utføre trikset på foreldrene. Den store Zabbatini vet at det ikke finnes noe slikt triks, men lar seg likevel overtale til å utføre sin magi en siste gang.

Bokkafé 7. februar 2018

Den danske borgerkrigen: Kaspar Colling Nielsen 

«Den danske borgerkrig» er en ellevill framtidsfabel med handling lagt til Danmark. Hovedpersonen, en 475 år gammel mann, seg tilbake på borgerkrigen som utspilte seg i landet mellom 2018 og 2024. Mannen var da i 20-årene. Han holdes nå ved live ved hjelp av et avansert stamcelleprogram og bruker mye tid på å samtale med sin 350 år gamle hund om disse skjellsettende årene. Rikmannen angrer på flere av valgene han tok under krigen, særlig knyttet til opprøreren Leonora, som var hans livs kjærlighet. Med dette som bakgrunn utfolder det seg en fortelling om hvordan den økonomiske krisen fikk frem det verste i vanlige folk og hvordan samfunnet endret seg i takt med at krisen grep om seg.

Kaspar Colling Nielsen spår borgerkrig i Danmark i nær framtid, og har blitt superstjerne med den dystopiske romanen Den danske Borgerkrig 2018-2024, skrev NRK i forbindelse med at han gjestet Hans Olav Brennes Brenner og bøkene.

Bokkafé 3. januar 2018

Mohsin Hamid: Exit west

Mohsin Hamid er nominert til Man Booker-prisen to ganger. Først for Den motvillige fundamentalist, og nå for Exit vest.

I et land på randen av borgerkrig finner to unge mennesker hverandre. Viljesterke, sensuelle og selvstendige Nadia møter forsiktige og tilbakeholdne Saeed. De er to unge mennesker som gjør noe helt vanlig, forelsker seg i hverandre, i en verden som er i ferd med å forandre seg fullstendig. Deres historie er om hvordan vi lever i dag, og hvordan vi kan komme til å leve i morgen. Det er en historie om en verden i krise, og to mennesker på flukt.

Da krigen gjør livet farlig og uutholdelig, og det ukjente virker tryggere enn det kjente, i Saeed og Nadias hjemland bestemmer de to seg for å flykte. De slutter seg til horder av flyktninger som mot alle odds leter etter et sted i verden hvor det er plass til dem, hvor de ikke straks jages videre.

En usedvanlig og håpefull kjærlighetshistorie fra forfatteren av Den motvillige fundamentalist.

Bokkafé 6. desember 2017

Olaug Nilssen: Tung tids tale

Samlaget 2017. 155 s.

Dette er ingen heltehistorie. Det er en kjærlighetsistorie.  «- Der er bilde av mamma, sa du, frå baksetet. – Kor er mamma? svarte eg, frå framsetet.
Du brukte lang tid på å formulere deg, fordi språket ditt var i ferd med å gå i oppløysing, eller fordi du leitte etter ei poetisk linje. – På øyret til bilen.»

En liten gut mister språket og forandrer personligheten. For moren begynner en kamp, først for å forstå hva som skjer med guten, og så for å få hjelp til å gi han den omsorgen og oppfølgingen han trenger. Familien er plutselig i en svært utfordrende livssituasjon, og de må igjennom lange og utmattende prosesser for å få hjelp. Mødre skal aldri gi opp, blir det sagt, men hva er aksept, og hva er å gi opp? Tung tids tale er en sterk historie om å være foreldre til et autistisk barn. Om kampen for at barnet skal bli sett som den han er, og få den støtta han og familien treng.

Boken finnes både som papirbok og som e-bok. E-boka kan lånes og leses i eBokbib.

Bokkafé 1. november 2017

Rosemary Sullivan: Stalins datter: Svetlana Allilujevas dramatiske liv

Kagge 2017, 2017. – 604 s.

Svetlana Allilujeva levde et liv i skyggen av sin far, den brutale diktatoren Josef Stalin. Hun ble født i Sovjetunionens tidlige fase, og tilbrakte ungdomstiden innenfor Kremls murer. Dette beskyttet Svetlana fra sulten og grusomhetene som herjet i Russland, men hun ble likevel ikke spart for vonde opplevelser. Hun mistet en rekke av sine nærmeste. Da hun som voksen innså omfanget av farens brutalitet forlot Svetlana sine to barn og hoppet av til USA. Men livet der ble heller ikke enkelt: hun flyttet hyppig, slet med relasjoner til andre mennesker og fant aldri sin plass i samfunnet. Svetlana døde i fattigdom i 2011. Den kanadiske forfatteren Rosemary Sullivan har brukt dokumenter fra KGB, CIA og sovjetiske arkiver i arbeidet med boken, og dessuten samarbeidet tett med Svetlanas datter Olga.

Bokkafé 4. oktober 2017

Malin Persson Giolito : Størst av alt : et rettssalsdrama

Cappelen Damm , 2017. – 446 s.

Størst av alt er et drama så godt skrevet at den blåser leseren av banen fra første side. De rikeste rike og de aller nederst på rangstigen trenger sjelden å møtes. Bare på Djursholms almenne gymnas. Fem tenåringer og en lærer som vil det beste. Det ender med en katastrofe. Ni månder senere stilles atten år gamle Maja for retten. Det er hevet over enhver tvil at Maja skjøt og drepte kjæresten sin Sebastian og bestevenninnen Amanda. Og han som ble hardt skadd, men overlevde, Samir, hva har han å si om Majas rolle? Størst av alt er på mange måter et portrett av Sverige i dag, samtidig som det er en hjerteskjærende skildring av forholdet mellom foreldre og barn, og det å være ung. Kåret til Årets beste svenske kriminalroman av Svenska Deckarakademin: «Et originalt fortalt psykologisk rettssalsdrama i et skarpt og engasjerende språk»

Bokkafé 7. september 2017

Olivier Bourdeaut: «Mens vi venter på Bojangles”

Cappelen Damm, 2017 159 sider

– helt fersk på norsk (fransk 2015)

– en roman om kjærlighet; forståelse og troskap, men også om sykdom, galskap, sorg… ja, livet selv!

Boken som har smeltet 300 000 hjerter. Under oversettelse til 30 språk. En gutt vokser opp med en mamma som skifter navn hver dag, en pappa som forteller skrøner og en afrikansk trane som husdyr. Foreldrene elsker å danse, aller helst til Nina Simones «Mr. Bojangles». De har vendt ryggen til voksenansvar og konvensjoner for å gjøre hver dag til en fest og et eventyr. Men da skattevesenet banker på døren, sklir moren over grensen til galskap og havner på institusjon. Faren og gutten legger en storartet plan for å få henne ut – og dermed sitt gamle liv tilbake. Mens vi venter på Bojangles er en sjarmerende og humoristisk oppvekstroman, men ikke uten alvor og dybde. Det handler om den store kjærligheten, frihet – og at vi har våre nærmeste bare på lånt tid. «Olivier Bourdeaut har skrevet en lystig og gripende roman om galskap.» Jon Rognlien, Dagbladet (terningkast 5) «… en burlesk og underfundig og underholdende roman …» Guri Hjeltnes, VG (terningkast 5) «I Olivier Bourdeauts lille mesterverk av en bok setter en høyt elsket kvinne og mor hver kveld på vinylplaten med Mr. Bojangles for å danse. Hun danser i et forsøk på å glemme det som plager henne … Man gisper over språket, over kjærligheten til ‘dårenes dronning’, og ler mens tårene spretter.» Göteborgsposten

Bokkafé 7. juni 2017

Strømme, Lisa: Malerens muse

Vigmostad Bjørke, 2017. 351 s.

Sommeren 1863. Den norske badebyen Åsgårdstrand forbereder seg til at turistene skal komme, de velbeslåtte familiene og de bohemske kunstnerne. Som hver sommer poserer den unge Johanne Lien for malerne, barbent og med sine nyplukkede jordbær. Alt for å gjenskape maleriet hun en gang sto modell for. Da hun tar jobb som hushjelp hos den formuende familien Ihlen, overtales hun til å bli budbærer for den sta datteren i familien, Tullik, i hennes forsøk på å fange kunstneren Edvard Munch. Johanne trekkes mot de hudløse følelsene som preger både Munchs malerier og det hemmelige kjærlighetsforholdet. Men da Tullik ber henne om å skjule enda større hemmeligheter, må Johanne avgjøre om det er verdt risikoen.

Bokkafé 3. mai 2017

Wold, Lene: Ære være mine døtre : en fars fortelling om å drepe sitt eget barn : dokumentar

Kagge, 2017. – 186 s.

Hva får en far til å sette fellesskapets verdier foran livet til sine egne barn? Forfatter Lene Wold har de siste årene tilbrakt mye tid i Jordan sammen med en mann som har drept både sin mor og en av sine døtre. Begge drapene ble ifølge ham begått for å gjenopprette familiens ære. Wold har snakket med hans gjenlevende datter, besøkt fengsler og moskeer og gått gjennom avis- og rettsarkiver. Hun utforsker dessuten mannens oppvekst og kulturelle bakgrunn. Historien fortelles fra gjerningsmannens perspektiv og belyser dermed en hittil ukjent side ved æresdrap. Wold diskuterer hvordan æresdrap ikke nødvendigvis handler om religion, men om tradisjoner som kan utfordres og endres. Omtalen er utarbeidet av BS.ISBN 978-82-489-1890-5

Köhlmeier, Michael: Piken med fingerbølet

Bokvennen , 2017. – 114 s.

I en stor by et sted i Vest-Europa dukker en liten jente opp på et marked. Hun skjønner ikke et eneste ord av språket man snakker her. Hva heter hun? Hvor kommer hun fra? Og hvorfor er hun her? «Piken med fingerbølet» er en roman om barn på flukt, om et liv på randen og om selvoppholdelsesdrift. Omtalen er utarbeidet av BS.ISBN 978-82-7488-673-5

 

Bokkafé 19. april 2017

En vakker om familie, kjærlighet og tilhørighet. Om å finne seg selv, selv om man ikke finner det man ønsker. Om Irland og det irske.

En søt, romantisk og livsbekreftende historier til tross for sine tragedier. En prisvinnende fransk debutroman, utgitt i 21 land.

En sosialbiografisk roman. Om å være alvorlig syk, angsten for å ikke bli frisk, om å ikke leve. Om å miste sin mor og savnet etter henne. En sterk fortelling mange vil kjenne seg igjen i.

En slektshistorie fra Finnmark. En historie om hardt arbeid, tuberkulose og krig, men også om håp, kjærlighet og fellesskap. En stor leseropplevelse.

En vakker bok om Jomfru Marias opplevelse av Jesus siste dager. Maria forteller sin historie fra eksil. Bitter og redd og lei seg fordi hun ikke klarte å redde sin sønn. En nydelig liten bok.

Ved å klikke på forfatter/titte, kan du se om boken er inne på biblioteket. Du bestille boken hvis den er utlånt.

Translate »