Dinosaurlørdag på biblioteket!

Dinosaurlørdag på biblioteket!

Velkommen til foredrag med forfatter Jørn Hurum og illustratør Esther van Hulsen på Frogn bibliotek lørdag 14.januar klokken 12:00!

Hva er en dinosaur? Er fuglene dinosaurer? Hva med krokodillene? Døde egentlig dinosaurene ut eller lever de fortsatt?

Alt dette vil du få svar på når forfatter Jørn Hurum og illustratør Ester van Hulsen kommer til biblioteket lørdag 14. januar med sitt foredrag om dinosaurer.

Jørn Harald Hurum er en norsk paleontolog og vitenskapsformidler. I 2007 ble Jørn Hurum kjent for funnet av «Monsterøgla fra Svalbard», også kalt Predator x, som er en av verdens største kjente pliosaurer med sin beregnede lengde på 13 meter. I 2009 presenterte Hurum sammen med andre forskere Ida, et 47 millioner gammelt primatfossil, som kan være en forløper til nålevende aper og mennesker. Hurum er kjent som en dyktig formidler av paleontologisk populærvitenskap og har mottatt flere priser for dette, blant annet Universitetet i Oslos formidlingspris i 2001. Han er forfatter av en rekke illustrerte barnebøker om fossiler og utdødde dyr, ofte i samarbed med Esther van Hulsen som er tegner, maler og naturillustratør.

Passer for alle mellom 3 og 100 år!

Gratisbilletter må hentes i skranken i 1.etasje i betjent åpningstid.

Velkommen!

Søk

Språkvelger