Åpen lesesirkel

Har du lyst til å være med på lesesirkel?

 

På Frogn bibliotek har vi lesesirkel med samling den siste torsdagen i måneden. Lesesirkelen er åpen for alle som er interessert, det er en uformell og hyggelig samlingsstund for alle som har lyst til å snakke om litteratur med kjente og ukjente.

Vi snakker om en ny bok hver gang, som blir annonsert i god tid før samling. Du må ikke ha lest boken på forhånd for å delta, men det er selvsagt potensielt langt mer givende om du har det!


Det er morsomt å snakke om og diskutere det man akkurat har lest med andre, det kan åpne opp for nye perspektiver, det gir mer leselyst, og kanskje oppdager du spennende bøker du ellers ikke ville lest?

Lesesirkelen er ledet av Fredrik Elfstrand som er bibliotekar ved Frogn bibliotek. Ta gjerne kontakt på epost: fredrik.elfstrand@frogn.kommune.no om du har spørsmål. Det er ingen påmelding.

 

Bøker og samlinger:

26. januar: Vi snakker om "Resten av dagen" av Kazuo Ishiguro. Les mer om arrangementet her!

23. februar: Vi snakker om "Jeg grunnla de forente stater" av Hilde Susan Jægtnes (Boken vi skulle snakke om før jul, men som grunnet sykdom ble avlyst) Les mer om arrangementet her!

30. mars: Vi snakker om "Anomalien" av Hervé Le Tellier. Les mer om arrangementet her!

27. april: Vi snakker om "Karolines kjærlighet" av Kim Leine. Les mer om arrangementet her!

25. mai: Vi snakker om «Paradis» av Abdulrazak Gurnah. Les mer om arrangementet her! (NB: Siste før sommeren)

Språkvelger